Bakan Elvan G-20 Bakanlar toplantısına katıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, G-20 Bakanlar Toplantısı'na katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “G-20 Bakanlar Toplantısı'na katıldık. Küresel canlanmada gelişmekte olan ülkelerin gücüne değindik. Finansal istikrar için, gelişmiş ülke merkez bankalarının şeffaf ve zamanlı iletişiminin gereğini vurguladık. Düşük gelirli ülkeleri desteklemeye yönelik somut kararlar aldık” dedi.

103 EMEKLİ AMİRALİN BİLDİRİSİNE TEPKİ

Öte yandan 103 emekli amiral tarafından yayımlanan bildiriye tepki gösteren Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, “Kendileri emekli olmuş ancak kafalarındaki darbeci ve vesayetçi zihniyet emekli olmamış” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, 103 emekli amiral tarafından yayımlanan bildiriye tepki gösterdi. Bakan Elvan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kendileri emekli olmuş ancak kafalarındaki darbeci ve vesayetçi zihniyet emekli olmamış. Hala bu millete ve onun seçtiği lidere ayar vermeye çalışıyorlar. Milletimiz, lideriyle 19 yıldır bu zihniyete hiç geçit vermedi, hiçbir zaman da geçit vermeyecek” ifadelerini kullandı. (İHA)

Bakan Elvan G-20 Bakanlar toplantısına katıldı ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.