Bakan Dönmez'den sevindiren açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Turkuvaz Medya Türkiye 2023 Zirvesi'nde elektrik ve doğalgaz faturalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Yıllık ortalamaya bakınca faturanın yarısını hükümet karşılar duruma geldi." ifadelerini kullandı. Bakan Dönmez ayrıca "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Turkuvaz Medya Türkiye 2023 Zirvesi'ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Bakan Dönmez'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Turkuvaz Medya'ya bu güzel organizasyondan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hızlı bir küresel toparlanma, enerji piyasasına ve hammaddeye talebi artırdı. Sektörler bu ani artış talebini karşılayamadığı için kriz durumu oluştu.

Petrol fiyatları 80 doları geçti. Doğalgazın 1 metreküpü için 1 dolar ödeniyor. Kömürde anormal yükselişler oldu. 50 dolarlar bir anda 270 dolarları gördü. Bu da tüm ülkelerde ciddi sıkıntılar oluşturdu. Elektriksiz ve doğalgazsız bir hayat düşünmemiz, bunları kısmamız sökonusu değil. Hane halkına bunu en az yansıtan ülkelerden biriyiz. Yıllık ortalamaya bakınca faturanın yarısını hükümet karşılar duruma geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak.

 

Bakan Dönmez'den sevindiren açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak. ile ilgili etiketler fatura enerji Bakan hükümet doğalgaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.