Bakan Dönmez'den destek açıklaması: Fiyat artışlarının faturalara yansımasını engelleyeceğiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Uzlaştırma fiyatları doğalgaz ve ithal kömür santralleri için megavatsaat başına 2 bin 500 lira olarak belirlendiğini duyurarak, "Bu destekle birlikte fiyat artışlarının faturalara yansımasını da engelleyeceğiz." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, uzlaştırma fiyatlarının doğalgaz ve ithal kömür santralleri için 2.500 lira, diğer santraller için 1.200 lira olarak belirlendiğini ve böylece santrallerin sorunsuz bir şekilde üretime devam etmesinin sağlandığını belirterek söz konusu artışların faturalara yansımayacağını ifade etti.

Bakanın yaptığı açıklama şöyle;

"Uzlaştırma fiyatları doğalgaz ve ithal kömür santralleri için megavatsaat başına 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Diğer santraller için bin 200 lira olarak kararlaştırılmış oldu. Böylece santrallerin üretime sorunsuz bir şekilde devam etmesini de temin etmiş olacağız. Bu destekle birlikte fiyat artışlarının faturalara yansımasını da engelleyeceğiz."

Bakan Dönmez'den destek açıklaması: Fiyat artışlarının faturalara yansımasını engelleyeceğiz! ile ilgili etiketler fatura Elektrik fiyat dönmez doğalgaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.