Bakan Dönmez: Siirt ve civarından günlük yaklaşık 3 bin 300 varil petrol üretiyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Siirt'in yer altı zenginlikleri açısından petrol de çıkardıkları kentlerden biri olduğunu söyleyerek, "Günlük yaklaşık 3 bin 300 varil petrol üretiyoruz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Siirt temasları çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Ekrem Olğaç ve partililerle bir araya geldi. Bakan Dönmez, daha sonra Siirt Valiliğince 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki iftar çadırında organize edilen programa katıldı.

"GÜNLÜK YAKLAŞIK 3 BİN 300 VARİL PETROL ÜRETİYORUZ"

Siirt'in yer altı zenginlikleri açısından petrol de çıkardıkları kentlerden biri olduğunu ifade eden Bakan Dönmez, "Günlük yaklaşık 3 bin 300 varil petrol üretiyoruz. 60-65 bin varil petrolün 3 bin-3 bin 500'ü Siirt ve civarından üretiyoruz. Aramalarımıza devam edeceğiz, artıracağız. Bu rakamı ikiye, üçe katlayacak potansiyele sahibiz” şeklinde konuştu.

 

Bakan Dönmez: Siirt ve civarından günlük yaklaşık 3 bin 300 varil petrol üretiyoruz ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.