Bakan Dönmez müjdeyi verdi! Karadeniz gazının evlere gireceği tarih belli oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının 2023 Mart ayı gibi evlerde kullanılacağının müjdesini verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 24 TV canlı yayınına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bakan Dönmez'in açıklamaları şöyle:

"Sahada muazzam bir çalışma var. Arama kuyuları dahil 15 kuyu açtık. Üretim amaçlı açılan 10 kuyudan 9'nun işlemleri tamamlandı.

"Hedefimiz, 2023 Mart ayı gibi "gazı" evlerimize vererek çayımızı kahvemizi içmiş olacağız." "Gaz, evlerimize gelmeye başladığında, bizim de dışa bağımlılığımız azalmış olacak. Buradan hem milletimiz hem de devletimiz kazançlı çıkacak.

Buradan hem milletimiz hem devletimiz kazançlı çıkacak. Biz bugüne kadar zaten özellikle son yıllarda artan enerji maliyetlerine karşı vatandaşımızı hep destekledik."

Başından beri dediğimiz bir şey var; "Biz bulana kadar devam edeceğiz. Ama eninde sonunda inşallah varsa bulacağız' diyoruz."

Bakan Dönmez müjdeyi verdi! Karadeniz gazının evlere gireceği tarih belli oldu ile ilgili etiketler Fatih Dönmez doğal gaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.