Bakan Dönmez: Esnafa yüzde 25 indirim yolda

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Vatandaşın üzerindeki enerji yükünün nasıl azaltılacağı yönünde uzun müzakereler yaptık" şeklinde konuşurken, saatlerin okunma aralığıyla ilgili herhangi bir hak kaybı olmadığı değerlendirmesini yaptı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik faturaları ile ilgili değerlendirmesinde "Vatandaşın üzerindeki enerji yükünün nasıl azaltılacağı yönünde uzun müzakereler yaptık." sözlerini aktarırken, saatlerin okunma aralığıyla ilgili herhangi bir hak kaybı olmadığını aktardı.

Bakan Dönmez, gelecek düzenlemeler ile ilgili olarak ise "Esnaflar için indirimli tarifede %25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart'a kadar tamamlayabilmek" ifadelerini kullandı.

Dönmez'in açıklamalarından satır başları:

"Dün Kabine toplantısında bunlar enine boyuna müzakere edildi. Mevcut durumun vatandaşlarımızı zora soktuğunun biz de farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıdan sonra birkaç adım atılacağını söyledi."

Bakan Dönmez: Esnafa yüzde 25 indirim yolda ile ilgili etiketler Fatih Dönmez Elektrik faturaları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.