Bakan Dönmez duyurdu! Sakarya'da büyük hazırlık

Gelen son dakika haberine göre; Sakarya'daki gaz sahasında çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ''40’a varan sayıda bir sondaj çalışması planlıyoruz. Sakarya gaz sahasında iki, üç tespit kuyusu planladık, tespit kuyularını süratle tamamlayacağız.'' dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz arama çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dönmez, "Sakarya gaz sahasında çalışmalarımız devam ediyor çünkü orada yaklaşık 40’a varan sayıda bir sondaj çalışması planlıyoruz. Sakarya gaz sahasında iki, üç tespit kuyusu planladık, tespit kuyularını süratle tamamlayacağız. Doğu Akdeniz'de bugüne kadar somut bir keşif olmadı. Doğu Akdeniz'de sismik grubumuz da sondaj yapmış olduğumuz Selçuklu-1 kuyusunun civarında ilave sismik çalışmalarına devam ediyor, o bölgeden ümitliyiz" dedi.

 

Bakan Dönmez duyurdu! Sakarya'da büyük hazırlık ile ilgili etiketler Sakarya Fatih Dönmez gaz enerji kuyu sondaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.