Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki: Barışı istemiyorsan biz de gereğini yaparız!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu basın toplantısında silahsızlandırılmış Adalarda tatbikat yapan Yunanistan'ın tutumunu eleştirerek, "Rüzgar eken fırtına biçer. Barışı istemiyorsan biz de gereğini yaparız" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, basın toplantısında konuşuyor.

Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

ATİNA'DAN ADALARDA TATBİKAT

Yunanistan olumsuz adımlar atıyor. Bizim buna karşı sessiz kalmamız mümkün değil. Silahsızlandırılmış adaların ihlalinden Yunanistan'ın vazgeçmesi lazım. Yunanistan ya geri adım atar ya da biz gereğini yaparız.

Zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın da 'Bir gece ansızın' demesi bu. Bize yönelik tehditlere sessiz kalmamız mümkün değil. Gereken adımı hem hukuki zeminde hem de sahada atmaya devam edeceğiz. Rüzgar eken fırtına biçer. Barışı istemiyorsan biz de gereğini yaparız, bir gece ansızın.

 

Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki: Barışı istemiyorsan biz de gereğini yaparız! ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Yunanistan Atina
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.