Bakan Çavuşoğlu'ndan Kıbrıs sorunu ile ilgili net mesaj

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kıbrıs sorunu ile ilgili önemli mesajlar verdi. Rum tarafının sürekli geri adım attığının altını çizen Çavuşoğlu, "Artık görüşme yapmayacağız. Bu zaman kaybıdır. 20-30 sene daha müzakere etsek sonuç çıkmayacak. 53 sene müzakere ettik, sonuç çıkmadı. İmkansızı zorlamanın hiçbir anlamı yok" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs sorununun federasyon ile çözülemeyeceğinin altını çizdi. NTV canlı yayınında açıklamalar yapan Çavuşoğlu, Rum tarafı ile artık görüşme yapmayacaklarını söyledi.Bakan Çavuşoğlu'ndan Kıbrıs sorunu ile ilgili net mesaj

 

Bakan Çavuşoğlu Cenevre'de gerçekleştirilen Kıbrıs toplantıları ile ilgili, "Sayın Akıncı ile birlikte hem BM'ye hem AB'ye sabah akşam federasyon meselesini söyledik. Daha önce mutabakata vardığımız konularda geri adım atıldı. Ancak Güney Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis 'Ben bir şey paylaşmak istemiyorum' dedi" şeklinde konuşurken, "Rum tarafı sürekli geri adım atıyor. Artık görüşme yapmayacağız. Bu zaman kaybıdır. 20-30 sene daha müzakere etsek sonuç çıkmayacak. 53 sene müzakere ettik, sonuç çıkmadı. İmkansızı zorlamanın hiçbir anlamı yok" dedi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Kıbrıs sorunu ile ilgili net mesaj ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Cenevre Kıbrıs müzakere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.