Bakan Çavuşoğlu'dan kritik Sincar harekatı açıklaması!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'AKPM ile olan işbirliğimizi gözden geçireceğiz' dedi. Bakan Cavuşoğlu, Sincar'a düzenlenen hava harekatı konusunda da önemli açıklamalar yaptı.

Özbekistan'da açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin aldığı kararın siyasi olduğunu söyledi. Kararın bir öneminin bulunmadığını belirten Çavuşoğlu, "Türkiye'ye ceza verilmek isteniyorsa ters teper. Bu kararı kabul etmiyoruz. İşbirliğimizi zayıflatan bir adımdır, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Buna bizi mecbur bıraktılar" dedi.

SİNCAR'A HAVA HAREKATI

Çavuşoğlu Sincar'a düzenlenen hava harekatına ilişkin, "Biz bize yönelik tehditlere karşı operasyonlar yapacağımızı her zaman söylüyoruz.Bu operasyondan 2 saat önce aramızdaki anlaşma gereği ABD ve Rusya ile burada operasyon yapacağımız bilgisini paylaştık." ifadelerini kullandı

Bakan Çavuşoğlu'dan kritik Sincar harekatı açıklaması! ile ilgili etiketler sincar ömer çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.