Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü

Olympiakos maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı'na yönelik tutuma tepki gösteren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Galatasaray Futbol Takımımızın Yunanistan'da karşılaşmış olduğu iyi niyetten ve centilmenlikten uzak muamele kabul edilemez" dedi. Dışişleri Bakanlığı da, Bakan Çavuşoğlu'nun Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile görüştüğünü açıkladı.

Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı'na yönelik centilmenlik dışı tutuma tepki gösteren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, açıklama yaptı.

Bakan Çavuşoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bugün Galatasaray Futbol Takımımızın Yunanistan’da karşılaşmış olduğu iyi niyetten ve centilmenlikten uzak muamele kabul edilemez. Tüm takımlarımızın her zaman yanındayız!" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, YUNAN MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile görüştüğünü açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Bakanımız bugün Galatasaray futbol takımının Atina'da havaalanında yaşadığı keyfi muamele hakkında Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile bir telefon görüşmesi yapmıştır" denildi.

 

YUNANİSTAN'DAN GALATASARAY'A SKANDAL TAVIR

Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı, Atina Havalimanı'nda Yunan yetkililerin kaba davranışlarına maruz kalmıştı. Yunan yetkililer kafilenin PCR testini kabul etmemekle kalmadı kaba davranışlarda da bulundu. Bunun üzerine Galatasaray, Atina'dan İstanbul'a dönme kararı aldı.

 

 

 

Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Galatasaray Yunanistan PCR testi skandal tavır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.