Bakan Çavuşoğlu Suudi Arabistan'a gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10-11 Mayıs'ta bölgesel ve ikili ilişkileri görüşmek üzere Suudi Arabistan'a ziyarette bulunacak.

Türkiye, Orta Doğu'da başlattığı yeni dönem kapsamında dış politikadaki girişimlerine hız verdi.

Mısır'ın Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin kıta sahanlığının güney sınırını kabul etmesi Ankara tarafından memnuniyetle karşılanmış, iki ülke arasındaki diyalog sürecinde yeni bir aşamaya geçilmişti.

ÖNCE MISIR, ARDINDAN SUUDİ ARABİSTAN

Görüşmelerin samimi havada ve kapsamlı bir şekilde yapıldığı belirtilirken, bir gelişme de Suudi Arabistan'la yaşanıyor.

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun Suudi Arabistan'ı ziyaret ederek, mevkidaşı Faysal bin Farhan ile bir araya geleceğini duyurdu.

Ziyaretin tarihi 10-11 Mayıs olarak açıklanırken, Çavuşoğlu'nun temasları kapsamında bölgesel ve ikili ilişkilerin masada olacağı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Ziyaret çerçevesinde Suudi mevkidaşı Prens Faysal bin Farhan bin Abdullah El Suud ile yapacağı görüşmede ikili ilişkiler ele alınacak ve bölgesel konular istişare edilecektir."

Bakan Çavuşoğlu Suudi Arabistan'a gidiyor ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.