Bakan Çavuşoğlu ile Dendias yan yana

Cenevre'de 5+1 formatındaki Kıbrıs konulu gayriresmi konferansa katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, görüşmede geçtiğimiz günlerde gerginlik yaşadığı Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile yan yana oturdu.

Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde, Kıbrıslı taraflar ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'nin de katılımıyla 5+1 formatındaki Kıbrıs konulu gayriresmi konferans İsviçre'nin Cenevre kentinde sürüyor.

Konferansta Türkiye'yi temsil eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cenevre'deki ikinci gün temasları kapsamında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.  BM Genel sekreteri Guterres, düzenlenen konferans öncesi BM Cenevre Ofisi'ne giriş yapan ülke temsilcileri aile fotoğrafı çektirdi.

Bakan Çavuşoğlu ile Dendias yan yana

Fotoğraf çekiminin ardından Guterres'in başkanlığında ilk toplantı başladı. Toplantıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias katılıyor.

Bakan Çavuşoğlu ile Dendias yan yana - Resim : 2

(DHA)

Bakan Çavuşoğlu ile Dendias yan yana ile ilgili etiketler Cenevre Birleşmiş Milletler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.