Bakan Çavuşoğlu: Filistin'e destek vermek bizim önceliğimiz olmaya devam edecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin'de önemli açıklamalarda bulundu. "Filistin'e destek vermek bizim önceliğimiz olmaya devam edecek." diyen Bakan Çavuşoğlu, "Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Filistin'de tek taraflı adımlar barışı zedeliyor." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin'de mevkidaşı Dışişleri Bakanı Riyad-El-Maliki ile ortak basın toplantısında konuştu. 

İşte Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

FİLİSTİN'İN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Filistin'e destek vermek bizim önceliğimiz olmaya devam edecek. Türkiye, Filistin davasını en çok savunan ülkedir. Bağımsız ve egemen bir devlete sahip olma mücadelesinde Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Filistin'de tek taraflı adımlar barışı zedeliyor.

Yarın İsrail'i de ziyaret edeceğim. Filistin meselesini, ikili ve bölgesel konuları ele alacağız.

 

Bakan Çavuşoğlu: Filistin'e destek vermek bizim önceliğimiz olmaya devam edecek! ile ilgili etiketler Filistin Çavuşoğlu el maliki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.