Bakan Bozdağ: Semra Güzel'e bilinen adreslerinde ulaşılamadı, yurt dışına çıkış gözükmüyor!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yurt dışına kaçtığı iddia edilen PKK gelini HDP'li Semra Güzel ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ, "Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel'e bilinen adreslerinde ulaşılamadı. Resmi kanallar açısından yurt dışına da çıkış gözükmüyor" dedi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan HDP'li Semra Güzel, Sedat Peker ve Adnan Oktar davasıyla ile ilgili açıklama geldi.

Semra Güzel ile ilgili olarak "Şu anda nerede olduğuna dair elimizde kesin ve resmi bir veri yok" diyen Bakan Bozdağ, Sedat Peker'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili açıklama yaptı.

 

İşte Bakan Bozdağ'ın açıklamasından satır başları:

"SEMRA GÜZEL'İN NEREDE OLDUĞUNA DAİR ELİMİZDE KESİN VE RESMİ BİR VERİ YOK"

‘’Şu anda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız 23 Mart’ta bununla ilgili yakalama kararı çıkardı. Ve kollukta bunlarla alakalı gerekli arama ve taramayı yaptı. Ama bilinen adreslerinde Semra Güzel’e ulaşılamadı. Şu anda nerede olduğuna dair de elimizde kesin ve resmi bir veri yok. Yurt içinde mi yoksa yurt dışına çıktı mı; buna dair kayıtlar incelendiğinde resmi kanallardan yurt dışına bir çıkışta gözükmüyor.

"SEDAT PEKER'İN TÜRKİYE'YE İADESİ TALEBİMİZ BAE'YE ULAŞTI"

Bildiğiniz gibi Kırmızı Bülten çıkarıldı. Türkiye hem İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı hem de Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı üzerinden gelen talepleri de dikkate alarak iade talebinde bulundu. Bizim iade talebimizin Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) ulaştığını değerlendiriyoruz. Ama oradan şu ana kadar bize herhangi bir dönüş olmadı.

ADNAN OKTAR DAVASINDA TAHLİYE KARARLARI

HSK Birinci Dairesi, İstanbul BAM 1. Ceza Dairesi hakimleri ve bazı savcılar hakkında inceleme izni verdi."

Bakan Bozdağ: Semra Güzel'e bilinen adreslerinde ulaşılamadı, yurt dışına çıkış gözükmüyor! ile ilgili etiketler bozdağ semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.