Bakan Bilgin'den emekli ve memura müjde: Temmuz'da enflasyon oranının üzerinde zam yapılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına yapılacak zam ile ilgili müjdeli bir haber verdi. Bakan Bilgin, "Kamu çalışanlarına enflasyonun üzerinde zam yapılacak. Temmuz'daki düzenlemeler kamu çalışanlarına nefes aldıracak" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Ankara'da açıklamalarda bulundu.

"ENFLASYON ORANININ ÜZERİNDE OLACAK"

Bakan Bilgin, kamu çalışanlarına yapılacak temmuz zammıyla ilgili şunları söyledi:

"Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler, Türkiye devleti onların yanındadır. Çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Enflasyon oranının üzerinde kamu çalışanlarını koruyan bir düzenleme yapacağız. Kamu çalışanlarına enflasyonun üzerinde zam yapılacak. Temmuz'daki düzenlemeler kamu çalışanlarına nefes aldıracak. Görüşmeler sürüyor, önümüzdeki hafta açıklayacağız."

"EMEKÇİNİN HAKKINI KORUYACAĞIZ"

Bilgin ayrıca, yeni bir istihdam projesini uygulamaya aldıklarını belirterek, "Türkiye'nin büyük sanayi şehirlerinde çok kısa süre içerisinde 50 bin yeni büyük sanayi kuruluşunda yeni bir işçi istihdamı yaratacağız. Türkiye olarak emekçinin hakkını koruyacağız" dedi.

 

Bakan Bilgin'den emekli ve memura müjde: Temmuz'da enflasyon oranının üzerinde zam yapılacak! ile ilgili etiketler zam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.