Bakan Bilgin'den asgari ücret zammı açıklaması: Çalışanı enflasyonun tahribatından kurtaracağız!

Bakan Bilgin, asgari ücret zammı konusunda önemli bir açıklama yaptı. Bakan Bilgin, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız. Çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız." dedi.

Bakan Bilgin, asgari ücret konusunda "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız." dedi. Bilgin, asgari ücret ile ilgili yaptığı değerlendirmede Aralık ayını işaret etti.

Bilgin, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız.

Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım.

Prim gün sayısındaki farklılık ciddi bir sorun. Bunu eşitlememiz lazım. Bunu eşitleyecek bir düzenlemeyi yapacağımızı söyleyeyim."

 

 

Bakan Bilgin'den asgari ücret zammı açıklaması: Çalışanı enflasyonun tahribatından kurtaracağız! ile ilgili etiketler asgari ücret zam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.