Bakan Bilgin duyurdu: Ücretsiz olarak verilmeye devam edilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklama: "Tip 1, Tip 2 ve Tip 3 SMA hastalarımızın tedavilerinde kullanılan “nusinersen” etkin maddeli ilacın temini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak sağlanmaya devam edecek şekilde sözleşmesi yenilenmiştir." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, SMA'lı çocukların ilaçları hakkında sevindiren bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Bilgin, SMA hastalarının tedavilerinde kullanılan ilaç için sözleşmenin yenilendiğini duyurdu.

SÖZLEŞME YENİLENDİ

Bakan Vedat Bilgin sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Tip 1, Tip 2 ve Tip 3 SMA hastalarımızın tedavilerinde kullanılan "nusinersen" etkin maddeli ilacın temini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak sağlanmaya devam edecek şekilde sözleşmesi yenilenmiştir."

 

Bakan Bilgin duyurdu: Ücretsiz olarak verilmeye devam edilecek! ile ilgili etiketler İlaç BAKAN BİLGİN sma hasta ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.