Bakan Berat Albayrak'ın Akkuyu heyecanı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bakan Berat Albayrak, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rus lider Putin tarafından temeli atılacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin heyecanını yaşıyor.

Göreve geldiği günden bu yana milli enerji üretimi konusunda çalışmalara yoğunlaşan, Türkiye'nin enerji konusunda dışa bağımlılığını sona erdirmek için büyük çaba harcayan Bakan Berat Albayrak, bugün yapılacak tören öncesi büyük heyecan ve gururu bir arada yaşıyor.

SANCAR VE DEMİRKÖZ'E TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesabından bakanlık tarafından hazırlanan kamu spotunu paylaşan Bakan Albayrak, katkıda bulunarak çekilen kamu spotunda yer alan Prof. Dr.Bilge Demirköz ve Prof. Dr. Aziz Sancar'a teşekkür etti.

Bakan Albayrak yaptığı paylaşımda ''Enerjide nükleer güç idealimize inanan ve kamu spotumuzda yer alarak büyük destek veren Prof. Dr. Sn. Aziz Sancar Hocamıza şükranlarımı sunarım. Yerli ve Milli duruşu ile nesillere örnek olacak Aziz Sancar Hocamızın, akademik hayatındaki eşsiz başarılarının devamını dilerim. Nükleer alanda yaptığı çalışmalarla yurt içinde ve yurt dışında birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Sn. Bilge Demirköz Hanımefendi'ye kamu spotumuza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Ülkemize hizmet edecek çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim.'' ifadelerini kullandı.

60 YILLIK RÜYA GERÇEK OLACAK

Türkiye'nin 60 yıllık rüyalarından birisi olan nükleer enerji konusunda tarihi bir adım bugün atılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putin, Akkuyu Nükleer Santrali'nin temelini atacak. Berat Albayrak ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak bu tarihi anlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayacak.

Bakan Berat Albayrak'ın Akkuyu heyecanı! ile ilgili etiketler Berat Albayrak nükleer enerji akkuyu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.