Bakan Arslan'ın ismini kullanıp para talep ettiler...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Ahmet Arslan'ın adını kullanan bazı dolandırıcıların, hem kamu hem de özel sektörden bazı kuruluşlardan para talep ettiği bilgisine ulaşıldığını belirtti. Bakanlık açıklamada, bu tip kişilere kesinlikle itibar edilmemesi ve adli mercilere şikayette bulunulması gerektiği satırlarına yer verdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın yaptığı açıklama şu şekilde,

"Bir takım dolandırıcıların Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan adına bazı kurum ve kuruluşlardan, kişilerden veya özel sektör kuruluşlarından para talep ettiğine ilişkin bilgilere ulaşılmıştır. Bu kapsamda basın açıklaması yapılması gereği doğmuştur.

Herhangi bir şekilde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan adına, Bakanlığımız veya Bakanlığımız yöneticileri adına böyle bir talebi olan kişilere itibar edilmemesi ve adli mercilere şikayette bulunulması önemle rica olunur.

Söz konusu dolandırıcıların yakalanması ve haklarında işlem yapılmasına ilişkin resmi süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bakan Arslan'ın ismini kullanıp para talep ettiler... ile ilgili etiketler Dolandırıcı Uyarı Ahmet Arslan bakanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.