Bakan Albayrak'tan yeni paket müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, beklentiler üzerinde gerçekleşen sanayi üretim endeksi ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. Açıklamasında yeni bir destek paketinin de ilk ipucunu veren Albayrak, "Sanayi üretimindeki pozitif trend devam ediyor. Özellikle kamu bankalarımızla birlikte açıklayacağımız paket ile sektörümüzdeki dengelenmeye büyük katkı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün beklentilerin üzerinde gelen sanayi üretimi sonuçlarıyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Mart ayında aylık yüzde 2,1 artan sanayi üretimiyle ilgili Bakan Albayrak, "Sanayi üretimindeki pozitif trend devam ediyor. Özellikle kamu bankalarımızla birlikte açıklayacağımız paket ile sektörümüzdeki dengelenmeye büyük katkı sağlayacağız." dedi

 

Bakan Albayrak kamu bankaları ile birlikte açıklanacak paketin detaylarını ise açıklamadı. 

Bakan Albayrak'tan yeni paket müjdesi! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Sanayi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.