Necip Fazıl'ın sözleriyle Ayasofya paylaşımı...

Danıştay'ın Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili kararı merakla beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan anlamlı bir mesaj geldi. Twitter hesabından Necip Fazıl Kısakürek'in videosunu paylaşan Bakan Albayrak, "Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in 55 yıl önce dediği gibi: Bekleyin Gençler!!! Ama bugün ama yarın Ayasofya açılacak!" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün Danıştay tarafından açıklanması beklenen Ayosofya kararının öncesinde sosyal medyada paylaşım yaptı.

Bakan Albayrak yaptığı paylaşımda, "Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in 55 yıl önce dediği gibi: "Bekleyin Gençler!!! Ama bugün ama yarın Ayasofya açılacak!" #AyasofyaCamii" ifadelerine yer verdi.

Necip Fazıl'ın sözleriyle Ayasofya paylaşımı...

 

Necip Fazıl'ın sözleriyle Ayasofya paylaşımı... ile ilgili etiketler Berat Albayrak Ayasofya Hazine ve Maliye Bakanı Twitter video Necip Fazıl Kısakürek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.