Bakan Albayrak'tan "Müttefik" açıklaması! "Türkiye önemli bir testten geçiyor"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Borsa İstanbul'da düzenlenen "Global Krize Bakış Konferansı"nda konuştu. Türkiye'nin Batı ile 70 yıllık müttefikliği çerçevesinde önemli bir testten geçtiğini ifade eden Albayrak, "80 milyonu kaybederseniz bedeli çok ağır olur." dedi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Global Krize Bakış Konferansı'nda konuştu...

Bakan Berat Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Bir paradigma değişimi var, çok büyük bir zihinsel dönüşüm var. Türkiye ilk 3 çeyrekte devasa bir büyüme sağladı. İşin batı resmine en son gireceğim, Türkiye'nin önünde büyük bir fırsat var. Hindistan ziyaretinde bölgesel iş birliklerini geliştirecek yeni fırsatlar gördük. Türkiye anahtar ülke olma yolunda hızla ilerliyor, birilerinin hoşuna gitse de gitmese de...

TÜRKİYE ANAHTAR ÜLKE

Petrol Kongresi'nde Türkiye'nin mottosu Turkey'di, anahtar rolü olan ülke görünümünde olduk. Türkiye'nin bu resmi doğru okuyup dönüşümüne ortak olmamız gerekiyor. Siyasette maalesef rekabet yok bu da bizi daha fazla çalışmaya itiyor.

FETÖ'nün ihaneti şerden hayrın doğmasında vesile oldu. 80 milyon birlik oldu. 2019'da ile birlikte siyasette farklı bir dönem başlıyor. İcra, meclis ayrışıyor, siyaset ayrışıyor.

TÜRKİYE'Yİ 20 YÜZYILIN KODLARI İLE OKUMA DEVRİ BİTTİ

Türkiye, Batı ile 70 yıllık müttefikliği çerçevesinde önemli bir testten geçiyor. Her zamankinden daha fazla vizyoner siyasetçilere ihtiyaç var. Türkiye'yi 20. yüzyılın kodları ile okuma devri bitti.

80 milyonu kaybederseniz bedeli çok ağır olur. Türkiye muazzam bir dönüşüm yaşadı. Mart'ta güneşte Temmuz'da da rüzgar bağlamında dev projelere imza attık.

İLİŞKİLERİ ZEHİRLEMELERİNE İZİN VERMEYECEKLER

Almanya 200 yıldır iş birliği yaptığımız bir ülke. Bence Almanya sınırları ötesindeki aklın Türkiye-Almanya ilişkilerini zehirlemeye çalışmasına izin vermeyecekler."

Bakan Albayrak'tan "Müttefik" açıklaması! "Türkiye önemli bir testten geçiyor" ile ilgili etiketler Berat Albayrak Borsa İstanbul enerji ve tabi kaynaklar bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.