Bakan Albayrak'tan mobilyada KDV indirimi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, mobilya sektöründe KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı. Söz konusu karara mobilya sektörünün önde gelen firmalarından Erciyes Anadolu Holding'den teşekkür mesajı geldi.

Bakan Albayrak, mobilyadaki KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

iLK TEŞEKKÜR ERCİYES ANADOLU HOLDİNG'DEN

Türkiye'nin en büyük 3 mobilya firması İstikbal, Bellona ve Mondi'yi bünyesinde bulunduran Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, söz konusu indirim kararına ilişkin olarak sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Ertekin, paylaşımında, ''Hazine ve Maliye bakanımız Sayın Berat Albayrak Kayseri ziyaretinde müjdeyi ima etmişti. Bugün de müjdeli haberi verdi. Mobilyada KDV artık %8. Kayıt içinde çalışan ve istihdam deposu olan mobilya sektörüne hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı. 


Bakan Albayrak'tan mobilyada KDV indirimi müjdesi!

KREDİ FAZİLERİ DE DÜŞTÜ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2019 yılının son çeyreğinde yüzde 5'lik büyüme patikasına ulaşacağımızı öncü rakamlar gösteriyor. Kamu bankaları esnaf ve tarımsal kredi faizlerini yüzde 12'den 9'a düşürdü" dedi.

 

Bakan Albayrak'tan mobilyada KDV indirimi müjdesi! ile ilgili etiketler Berat Albayrak kredi Erciyes Anadolu Holding bakan albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.