Bakan Albayrak'tan 2019 değerlendirmesi! "Beklentilerin ötesinde..."

2019'u değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2019'u beklentilerin ötesinde bir performansla kapattık." dedi. Bakan Albayrak çiftçiye de müjde vererek, "Ziraat Bankası geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları yüzde 9 faizle 5 yıla kadar vadelendirecek." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamasında öne çıkan başlıklar şöyle:

2019'u beklentilerin ötesinde bir performansla kapattık.

Kur saldırısından bu yana Türk lirası yüzde 10 değer kazandı.

2019 yılında yüzde 0,5'lik pozitif büyümeyi yakalayacağız.

2020'de enflasyon ve faizde kalıcı tek haneyi göreceğiz.

Ziraat Bankası geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları %9 faizle 5 yıla kadar vadelendirecek.

Doğal afetlerden etkilenen veya ekonomik sebeplerden dolayı kredi geri ödemelerinde sorun yaşayan, tüm tarımsal faaliyetleri devam eden üreticilerimize yapılandırma imkanı getiriyoruz. Çiftçilerimizin Ziraat Bankasından kullandığı kredilerin tümü için önemli bir müjde.

Bakan Albayrak'tan 2019 değerlendirmesi! "Beklentilerin ötesinde..." ile ilgili etiketler Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı Ziraat Bankası çiftçi borçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.