Bakan Albayrak müjdeyi verdi! O sektör için yeni finansman programı...

Denizli'de 'Türkiye için değişim başlıyor' programında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tekstil sektörü için yeni bir finansman programının hazırlandığı müjdesini verdi. Albayrak, "Uygun vadeli ve faiz oranlı kredi paketi açıklıyoruz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Denizli'deki 'Türkiye için değişim başlıyor' programı kapsamında Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi. Bakan Albayrak ilk çeyrekte çok daha hızlı bir büyüme olduğunu açıkladı.

"DAHA İYİ BİR İLK ÇEYREK BÜYÜMESİ GÖRECEĞİZ"

2019'u beklentinin üzerinde büyüme ile kapattık. Son çeyrekten daha iyi bir ilk çeyrek büyümesi göreceğiz. Türkiye küçülecek diyorlardı. Son 1 yılda yaşanan tüm gelişmelere rağmen 2019 yılının son çeyreğini yüzde 6'lık büyüme ile kapattık.

"KORONAVİRÜS TEDBİRİMİZİ ERKENDEN ALDIK"

 PMI rakamı son 2 yılın zirvesine çıktı. Dünya negatif ayrışırken biz pozitif ayrışan ülke konumuna geldik. Korona virüs ile ilgili tedbirlerimizi erkenden aldık.

TEKSTİL SEKTÖRÜ İÇİN YENİ FİNANSMAN PROGRAMI

'Vergi affı geliyor' yalan haberleriyle bütçe rakamlarını sekteye uğratmaya çalışıyorlar. Tekstil özelinde rekabet gücünü artırmak için yeni bir finansman programı hazırladık. Uygun vadeli ve faiz oranlı kredi paketi açıklıyoruz.

Bakan Albayrak müjdeyi verdi! O sektör için yeni finansman programı... ile ilgili etiketler Denizli Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı tekstil
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.