Bakan Albayrak: Mizah değil, terbiyesizlik!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Charlie Hebdo dergisine tepki gösterdi. Bu yapılanın mizah değil terbiyesizlik olduğunu belirten Bakan Albayrak, "İfade özgürlüğü kisvesi altında, ahlaksızca Cumhurbaşkanımıza saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal kapağına ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Albayrak, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Charlie Hebdo'nun yayınını kınayarak bu durumun Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden İslam'a duyulan nefretin yansıması olduğunu ifade etti.

"MİZAH DEĞİL, TERBİYESİZLİK"

Bakan Albayrak, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İfade özgürlüğü kisvesi altında, ahlaksızca Cumhurbaşkanımıza saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum. CharlieHebdo’nun yaptığı bir mizah değil, terbiyesizliktir! Cumhurbaşkanımız üzerinden İslam’a duyulan nefrettir!"

Bakan Albayrak: Mizah değil, terbiyesizlik!

 

Bakan Albayrak: Mizah değil, terbiyesizlik! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız charlie hebdo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.