O eşik, 5 ay sonra ilk kez aşıldı!

Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından, Türkiye'nin, üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ettiğini belirterek, ''İSO Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi, son 5 ayda ilk kez eşik değerin üzerine çıkarak temmuzda 53 düzeyinde gerçekleşti.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak'ın açıklaması şu şekilde;

"İSO Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi, son 5 ayda ilk kez eşik değerin üzerine çıkarak temmuzda 53 düzeyinde gerçekleşti. Kimse merak etmesin TÜRKİYE, üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor"

O eşik, 5 ay sonra ilk kez aşıldı!

O eşik, 5 ay sonra ilk kez aşıldı! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı İSO Türkiye İmalat İhracat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.