Bakan Akar'dan Rum yönetimine sert tepki: Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni örneği

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Güney Kıbrıs Rum Kesimi Eğitim Bakanlığı'nın ders kitabında Atatürk'ün bulunduğu sayfanın yırtılması için verdiği genelgeye sert tepki gösterdi. Bakan Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'nda konuşuyor. Akar konuşmasında Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararına tepki gösterdi. Akar, "Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları:

KKTC’nin ruhsat verdiği ve kendi deniz yetki alanlarımızda bulunan bölgelerdeki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.

KKTC’nin ruhsat verdiği ve kendi deniz yetki alanlarımızda bulunan bölgelerdeki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.

"ŞİDDETLE REDDEDİYOR VE KINIYORUZ"

(Rum kesiminde Atatürk'ün anlatıldığı kitabın sayfasının yırtılması kararı) Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni bir örneğidir. Şiddetle reddediyor, kınıyoruz.

Bakan Akar'dan Rum yönetimine sert tepki: Çarpık ve düşmanca zihniyetin yeni örneği ile ilgili etiketler Hulusi Akar Atatürk kitap kıbrıs tum yönetimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.