Bakan Akar'dan Pençe -Kilit Operasyonu açıklaması: Şu ana kadar 371 terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kilit operasyonuna dair açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "Şu ana kadar 371 terörist öldürüldü." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, devam eden Pençe-Kilit operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünün altını çizen Bakan Akar "Şu ana kadar 371 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sayı daha da artacaktır" dedi.

Bakan Akar'ın açıklamaları şöyle;

"İKİ GECE AYNI YERDE YATAMIYORLAR"

"Terör operasyonları artan bir tempoda devam edecek. En son terörist ölene kadar mücadelemiz sürecek. Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde. Teröristlerin elebaşları iki gece aynı yerde yatamıyor.

371 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Pençe-Kilit operasyonlarında 400'den fazla sığınak mağara tek tek imha edildi. 371 terörist etkisiz hale getirildi. Birçok teröristin cesetlerine arazi yapısından dolayı daha sonra rastlıyoruz, dolayısıyla bu sayı daha da artacaktır. "

Bakan Akar'dan Pençe -Kilit Operasyonu açıklaması: Şu ana kadar 371 terörist öldürüldü! ile ilgili etiketler Hulusi Akar pençe kilit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.