Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: Kazak kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya hazırız!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kazakistan'da yaşanan kaos ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "Kazak kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği vermeye hazırız." dedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, basın yayın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, Kazakistan'daki protestolara ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı.

"TALEP GELDİĞİNDE KAZAK KARDEŞLERİMİZE HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ"

Bakan Akar açıklamasında: "Kazakistan'da arzumuz bir an önce barış ve huzurun gelmesi, nizamın hakim olması. Kazakistanlı kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleri ile oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın yanındayız. Cumhurbaşkanımız 'her türlü bilgi tecrübe paylaşımına hazırız' dedi. Bu bizim için talimattır. Talep geldiğinde, ihtiyaçları olduğunda, bize talimat iletildiğinde Kazak kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

 

 

Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: Kazak kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya hazırız! ile ilgili etiketler Kazakistan Bakan Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.