Bakan Akar'dan gençlere asker selamı!

AK Parti Meclis Grup toplantısına gelişi sırasında gençler tarafından asker selamı ile karşılanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gençlere aynı şekilde cevap verdi.

Türkiye'nin Suriye'nin doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı başarılı bir şekilde sürerken operasyon için yoğun mesai yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a bir destek de AK Parti Grup Toplantısı'nda geldi.

Bakan Akar, bir grup partili genç tarafından asker selamı ile karşılandı. Grup salonuna girdiğinde gençleri gören Akar, aynı şekilde karşılık vererek yerine geçti.

''HULUSİ BABA BİZİ SURİYE'YE GÖTÜR''

Partililer Akar için ''Her Türk asker doğar'' ve ''Hulusi Baba bizi Suriye'ye götür'', "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları attı.

 

Bakan Akar'dan gençlere asker selamı! ile ilgili etiketler Türkiye Suriye Hulusi Akar Milli Savunma Bakanı Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.