Bakan Akar'dan flaş Suriye mesajı: Gereken ne varsa zamanı gelince yapılacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyindeki terör saldırılarıyla ilgili açıklamada bulundu. Akar, "Gereken ne varsa yeri, zamanı gelince Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü PKK/YPG saldırılarıyla ilgili ''Gereken ne varsa yeri ve zamanı geldiğinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugüne kadar yapıldığı gibi, aynı şekilde yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Akar'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

-Bazı ülkeler egolarından veyahut başındakilerin siyasi ihtirasları nedeniyle hem NATO hem AB’ye zarar veriyor hem de tüm Avrupa’nın güvenliğini tehlikeye atıyor.

-(İlan edilen NAVTEX ile Yunanistan ve GKRY'nin tezlerine uygun hareket edildiği iddiası) Bazılarının hayallerinden bile geçmeyecek düzeyde planlama ve uygulama var. Neyin ne olduğunu bilmeden birtakım konuşmalar, değerlendirmeler yapıyorlar.

-(MSÜ’ye öğrenci alımına yönelik iddialar) Öğrenci alımı, tayinler, terfiler mevzuat çerçevesinde kılı kırk yararak icra edilen faaliyetler. ‘Etki edilme’ gibi bir şey söz konusu olamaz.

 

Bakan Akar'dan flaş Suriye mesajı: Gereken ne varsa zamanı gelince yapılacak ile ilgili etiketler Hulusi Akar Suriye PKK YPG Operasyon Akar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.