Bakan Akar'dan Finlandiya ve İsveç açıklaması! Perşembe günü bir araya gelecekler!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Finlandiya Savunma Bakanı Antti Kaikkonen ile perşembe günü bir araya gelecek.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri konusunda açıklamalarda bulundu.

"TBMM KARARINI VERECEK"

Bakan Akar, "İsveç ve Finlandiya tarafından imza altına alınan taahhütler var. Biz bunların yerine getirilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Bu memorandumun bir son değil bir başlangıç olduğuna dikkati çekiyoruz. Bunların yapılmasının ardından TBMM kararını verecek" dedi.

 

"SOMUT ADIMLAR ATMASINI BEKLİYORUZ"

Akar, "İsveç ve Finlandiya'daki durumu yakından takip ediyoruz. Hala bu ülkelerde maalesef bir takım provokatif eylemlerin, görüntülerin devam ettiğini üzülerek görüyoruz. Hem İsveç hem Finlandiya'nın somut adımlar atmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Finlandiya Savunma Bakanı Antti Kaikkonen ile perşembe günü bir araya gelecek.

 

 

Bakan Akar'dan Finlandiya ve İsveç açıklaması! Perşembe günü bir araya gelecekler! ile ilgili etiketler Finlandiya İsveç Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.