Bakan Akar'dan Charlie Hebdo çıkışı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransız Dergisi Charlie Hebdo’nun İslam'a, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Akar, "Yapılan bir ifade özgürlüğü değil fikir fakirliğidir. Açıkça bir saldırıdır. Terörün mizah halidir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransız dergisi Charlie Hebdo’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal karikatürü hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Akar'ın açıklamaları şöyle:

Fransa’da yayın yapan sözde bir derginin İslam dünyasına, ülkemize ve Sn. Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin saldırılarını şiddetle ve esefle kınıyoruz.

"İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL FİKİR FAKİRLİĞİDİR"

Hiçbir kutsal değer tanımayan, ifade özgürlüğü adı altında sistematik olarak İslamiyet’e saldıran bu dergi, yayınları ile AB’nin kuruluş felsefesini oluşturan evrensel ve ahlaki değerleri de çiğnemektedir.

Yapılan bir ifade özgürlüğü değil fikir fakirliğidir. Açıkça bir saldırıdır. Terörün mizah halidir.

Bakan Akar'dan Charlie Hebdo çıkışı ile ilgili etiketler Hulusi Akar Fransa İslamofobi charlie hebdo
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.