Bakan Akar yaralı askerleri ziyaret etti! / VİDEO

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün Hakkari'de 7 askerin şehit olduğu 25 askerin de yaralandığı patlama bölgesinde incelemelerde bulundu. Akar daha sonra da yaralı askerleri hastanede ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu 7 askerin şehit düştüğü bölgede incelemelerde bulunarak, yaralı askerleri ziyaret etti. 

Bakan Akar yaralı askerleri ziyaret etti! / VİDEO

Dün akşam saatlerinde Şemdinli ilçesindeki Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu 7 asker şehit düşerken, 25 asker ise yaralanmıştı.

Bakan Akar yaralı askerleri ziyaret etti! / VİDEO - Resim : 2

Bakan Hulusi Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile patlamanın ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldiler.

Bakan Akar yaralı askerleri ziyaret etti! / VİDEO - Resim : 3

Üs bölgesinde incelemelerde bulunan Akar ve beraberindekiler, yaralı askerleri de hastanede ziyaret etti. 

 

Bakan Akar yaralı askerleri ziyaret etti! / VİDEO ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.