Bakan Akar, TSK'nın komuta kademesi ile birlikte İran sınır hattında: Tedbirler denetlendi!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'nın komuta kademesi ile İran sınır hattında incelemeler bulunuyor. Sınır hattındaki denetimlerin incelenmesinin ardından Bakan Akar, 6. Hudut Tugay Komutanlığı'ndaki "sancak tevdi töreni"ne de katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile birlikte İran sınır hattında incelemelerde bulunuyor.

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL YAŞAR GÜLER DE YANINDA

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Van'a geldi.

Bakan Akar, TSK'nın komuta kademesi ile birlikte İran sınır hattında: Tedbirler denetlendi!

 

İNCELEME VE DENETLEMEDE BULUNUYOR

Van Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Mehmet Emin Bilmez ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar ve komutanlar, sınır birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Bakan Akar, TSK'nın komuta kademesi ile birlikte İran sınır hattında: Tedbirler denetlendi! - Resim : 2

'SANCAK TEVDİ TÖRENİ'NE KATILDI

Bakan Akar incelemeler sonrası 6. Hudut Tugay Komutanlığı'ndaki "sancak tevdi töreni"ne  katıldı.

 

 

Bakan Akar, TSK'nın komuta kademesi ile birlikte İran sınır hattında: Tedbirler denetlendi! ile ilgili etiketler TSK Bakan Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.