Bakan Akar, sınırda nöbet tutan askerleri, anneleriyle görüştürdü: Asker annesiyle keyifli diyalog

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye sınırına sıfır noktasında görev yapan askerleri ziyaret etti. Askerlerin Anneler Günü için telefon açmasını isteyen Bakan Akar'ın bir asker annesiyle yaptığı keyfili muhabbet dikkat çekti. Bakan Akar, dışarda olduğunu öğrendiği asker annesine "Kız mı bakıyorsun?" şeklinde soru sordu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay'da sınır karakolunda görev yapan askerleri ziyaret etti. Bakan Akar, Afrin'in tam karşısında bulunan Sucuköy'deki sınır karakolunda nöbet tutan askerlerle muhabbet etti. Bakan Akar sonrasında askerlerin annelerini arayarak Anneler Günü'nü kutlamalarını istedi.

Nöbet tutan askerlerden birinin annesiyle kısa bir konuşma yapan Bakan Akar, asker annesinin dışarda olduğunu öğrenince 'Ne yapıyorsun yoksa kız mı bakıyorsun' diye sordu. Asker annesi ise 'Artık zamanı geldi' şeklinde yanıt verdi.

Bakan Akar, terhisine kısa süre kalan bir askerler yaptığı konuşmada ise neden terhisini uzatmadığını sordu. Asker ise web tasarımcı olduğunu ve kendi işini yapacağını söyledi.

Bakan Akar, sınırda nöbet tutan askerleri, anneleriyle görüştürdü: Asker annesiyle keyifli diyalog ile ilgili etiketler Hulusi Akar asker Anneler Günü ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.