Tel Abyad ve Rasulayn kontrol altında.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti'yi ziyaret etti. Akar ziyaret sonrası, "Akar açıklamasında "Tel Abyad ve Rasulayn kontrol altında. Bölgenin kontrolü ile ilgili çalışmalar devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Fırat'ın doğusunda yer alan ve sınırlarına yönelik tehdit oluşturan terör gruplarınına yönelik Barış Pınarı Harekatı hız kesmeden sürüyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İYİ Parti'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Akşener ile görüşen Akar çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları:

Sayın genel başkanın görüşlerini dinledik sorularını cevaplandırmaya çalıştık. Masa üstündeki ittifaka uygun bir şekilde bir çözüm için uzun süre çalıştık ama bu ABD’yle çözüm olmayınca harekete geçtik.

 

Resulayn ve Tel Abyad kontrolümüz altında. DEAŞ konusunda bir hapishane meselesi var bu hapishane ile ilgili de biz elimizden geleni yapmakta gayretliyiz. Ancak bölgemizde bir tek hapishane vardı DEAŞ hapishanesi onu da gittiğimiz zaman PYD tarafından boşaltıldığını gördük. Bunu da fotoğrafladık.

Mücadelemiz, sadece YPG ile değil DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle. Bizim için tek hedef teröristler.

Tel Abyad ve Rasulayn kontrol altında. ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan İYİ Parti Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.