'Bakan Akar bitiş tarihi vermedi'

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, CHP ve İYİ Parti'ye ziyaret gerçekleştiren Bakan Hulusi Akar'ın operasyon hakkında bilgi verdiğini ama 'harekatın bitiş tarihini vermediğini' ifade etti.

Barış Pınarı Harekatı'nda 7.güne girildi... Türk askeri Fırat'ın doğusunu eli kanlı teröristlerden temizliyor. 

Öte yandan Türkiye'de de harekat ile ilgili toplantılar yapılıyor. Dün de  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti ve CHP'ye ziyaret gerçekleştirdi, operasyon hakkında bilgi verdi. 

'TAKVİMDEN ÖNDE GİDİLİYOR'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Türkiye tarafından Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na değindiği bugünkü yazısında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın operasyonla ilgili olarak muhalefet liderlerine yaptığı ziyarete değindi.
Selvi, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı ziyaretlerle Akar'ın operasyonun bitişine ilişkin net bir tarih vermediğini söyledi.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"Milli Savunma Bakanı Akar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek harekâta ilişkin bilgilendirdi. Akar’ın 'Harekât planlanan takvimden daha önde gidiyor' dediği ifade ediliyor. Bakan Akar’ın iki liderle görüşmesinde operasyonun ne zaman sona ereceği konusunda özellikle bir tarih verilmemiş. Bu ucu açık bir operasyon. Operasyonun nihai hedefinin terör koridorunu ortadan kaldırmak olduğunu söylemiş."

'Bakan Akar bitiş tarihi vermedi' ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti Hulusi Akar Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.