Bakan Açıkladı! Yüzde Yüz Zam Yapılacak! Yeni Karar Herkesi İlgilendiriyor

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte Bakan yeni kararı paylaştı. Gelişme ise yüzde yüz yapılan zam haberini kapsıyordu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’de yaşanan ve ciddi anlamda zarar yaşatan orman yangınları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunarak, yangınlardan zarar gören vatandaşlara destek ve yardımların yapılacağını açıkladı.

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte Bakan yeni kararı paylaştı. Gelişme ise yüzde yüz yapılan zam haberini kapsıyordu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’de yaşanan ve ciddi anlamda zarar yaşatan orman yangınları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunarak, yangınlardan zarar gören vatandaşlara destek ve yardımların yapılacağını açıkladı. 

Twitter Hesabından Açıklama Yaptı

Bakan sosyal medya hesabı üzerinden son dakika bir açıklamada bulundu. Bakan Bekir Pakdemirli, kendisine ait olan Twitter hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Buna göre; orman yangınlarından zarar gören bütün vatandaşların yanlarında olmaya her zaman devam edeceklerini ifade etti. Yangında vatandaşların ölen küçükbaş ve büyükbaş canlıları ile arı kovanlarının hibe olarak karşılanacağını ifade eden Pakdemirli, açıklamasında çok önemli detayları paylaştı

Bakan'dan Önemli Açıklamalar

Yaptığı açıklamaya göre bakan Pakdemirli : “Vatandaşlarımızın orman yangınlarında yok olan küçükbaş, büyükbaş canlıları ile zarar gören arı kovanlarının tamamını hibe olarak karşılayacağız. Yangınlardan zarar gören illerimizdeki tespit çalışmalarımızı tamamladık, dedi.

Bakan Açıkladı! Yüzde Yüz Zam Yapılacak! Yeni Karar Herkesi İlgilendiriyor

Adana ve Mersin’de üreticilerimizin hibelerini ise bugün itibariyle teslim etmeye başladık. Antalya’da hasar tespit çalışmaları da tamamlandı, ödemeler ise 12 Ağustos tarihinde yapılmaya başlanacak. Antalya’ya 10 milyon TL, Muğla’ya 6 milyon TL’den fazla Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) ödeneği transferi gerçekleştirdik.

Yangın Felaketi Sonrası Yardımlar

Bakan Bekir Pakdemirli açıklamalarına şu şekilde devam etti: Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) kapsamında bugüne dek 125 milyon TL sigorta bedeli ihbarı belirledik, 7 milyon TL’si cuma günü olmak üzere tüm ödemelere hızlı bir şekilde başlıyoruz.

Yangınlarda kısmi anlamda zarar gören, budama ve bakım çalışmalarıyla üretime kesintisiz devam edebilecek zeytinlikler için teknik sisteme uygun budama yapanlara dekara 150 TL destek ödemesi yapılacaktır. 

Bakan Açıkladı! Yüzde Yüz Zam Yapılacak! Yeni Karar Herkesi İlgilendiriyor ile ilgili etiketler zam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.