Bakan açıkladı: Ödemeler başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin nisan ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı. Kasapoğlu, "Pandemide uzaktan eğitim sürecinde yaklaşık 1 milyon 600 bin öğrenci arkadaşımıza 11 milyar liraya yakın ödeme yaptık." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Nisan ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, "Pandemide; uzaktan eğitim sürecinde yaklaşık 1 milyon 600 bin öğrenci arkadaşımıza 11 milyar liraya yakın ödeme yaptık." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından burs ve kredilere dair bir infografik paylaştı.

Bakan açıkladı: Ödemeler başladı

Paylaşılan infografikte 1 milyon 609 bin 253 öğrenciye burs dağıtıldığı bilgisi yer alıyor. Bugüne kadar toplamda 10 milyar 839 milyon 920 bin 101 TL burs dağıtıldığı bilgisi de infografikte yer alıyor.

Bakan açıkladı: Ödemeler başladı ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik ve Spor Bakanı kredi Öğrenci burs muharrem kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.