Bakalım Samsung patlamayan telefon yapabildi mi?

Galaxy Note 7'nin bataryasının patlamasıyla prestij kaybeden teknoloji devi Samsung, bataryası saglam bir telefon yaparak omuzlarındaki yükü bir nebze olsun azaltmanın peşinde. Samsung'un yeni üst seviye akıllı telefon modeli Galaxy S8 olacak. Son olarak geçtiğimiz hafta dijital asistanı belli olan Galaxy S8 ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün amerikan gazetesi Wall Street Journal'in yapmış olduğu haber göre Samsung, Galaxy S8 modelini daha önce iddia edildiği gibi 2017'nin Şubat ayının sonuna doğru gerçekleştirilen MWC fuarında tanıtmayabilir.

Galaxy S8'de kalite testlerini en üst seviyede tutacak olan Samsung, telefonun tanıtımını ise en geç Nisan ayına kadar gerçekleştirmeyi planlıyor.Yani Galaxy S8, bu yıl Galaxy S7'nin tanıtımından yaklaşık 1 ay sonra tanıtılabilir. Görücüye çıktıktan kısa bir süre sonra satışa çıkıcak olan Galaxy S8 Nisan ayı içinde vitrinlerde yerini alacak.

081120161654159722870_3.jpg

Yapay zeka tuşunu test ediyor

Samsung'un bütün planlarını ona göre yaptığı S8 için bir yapay zeka butonunu test ettiği belirtiliyor. Bu tuşa basıldığında dijital asistan Bixby aktif edilebilecekmiş. Bu butonun fiziksel bir buton olmayacağını da belirtelim. Ancak bu konuda daha fazla detay bilinmiyor.

Bakalım Samsung patlamayan telefon yapabildi mi? ile ilgili etiketler Samsung Samsung s8 çıkış tarih
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.