Baht Oyunu yeni sezon yarın başlıyor! 31 Ağustos Baht Oyunu 11. bölümde Ada'nın planı ne?

Kanal D'nin iddialı dizisi Baht Oyunu 11. bölümü ile 31 Ağustos'ta yeni sezona merhaba diyor. Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı Baht Oyunu dizisinde Ada'nın planı ile başlayan yeni sezon bomba gibi bir giriş geliyor. Peki Baht Oyunu 11. bölümde neler olacak?

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrol oynadığı Baht Oyunu 31 Ağustos Salı akşamı 11. bölümü ile yeni sezon açılışını yapıyor. Takipçilerinin de sabırsızlıkla beklediği yeni bölüm Ada'nın planı iile başlıyor. Peki Baht Oyunu 11. bölümde neler olacak?

"BAHT OYUNU 11. BÖLÜM..."

Ada'ya dönmeye karar veren Rüzgar, Tuğçe'nin kendini beğenmiş ve ukala tavırlarından sıkılmıştır. Ancak Ada, Rüzgar'ın bu U dönüşünden rahatsız olur. Rüzgar'ı kendisinden uzak tutmak için çareler arayan Ada, Bora'yı yanına çekmek ve Rüzgar ile Tuğçe'yi biraraya getirmek için plan yapar.

ADA'NIN ORGANİZASYONU İLE BİR ARAYA GELİYORLAR!

Ada'nın bu organizasyonu ile tekrar bir araya gelen Rüzgar ve Tuğçe kendilerini boks salonunda bulur.

Ada, Rüzgar’ı evine davet edip Tuğçe ile ikisinin baş başa kalmasını sağlayacaktır. Ada’ya kendini affettirmek isteyen Bora, ona yardım eder ve birlikte vakit geçiren ikili daha da yakınlaşır.

Baht Oyunu 11. Bölüm Fragmanı (31 Ağustos Salı)

Rüzgar şirketin grafik departmanının başına geçebilmek için elindeki kozla Tuğçe’yi kıstırır. Bunun üzerine Ada ve Tuğçe, Rüzgar’ın isteğini yerine getirmenin yollarını aramaya başlar.

Baht Oyunu yeni sezon yarın başlıyor! 31 Ağustos Baht Oyunu 11. bölümde Ada'nın planı ne? ile ilgili etiketler Kanal D baht oyunu 11. bölüm baht oyunu yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.