Baht Oyunu Dizisinin Bahtı Kararıyor mu? Reytingler Dipte! Seyirci Artık İzlemiyor! Nedeni İse…

Baht Oyunu dizisi hem romantik ve komedi olarak, hem de içerisinde izleyenlerini verdiği bazı mesajlarla sevilen yaz dizileri arasında en ön sıralarda yer alsa da, bu hafta reyting rekorlarının normalinden daha az olduğu yani düşüşe geçtiği görüldü.

Baht Oyunu dizisi hem romantik ve komedi olarak, hem de içerisinde izleyenlerini verdiği bazı mesajlarla sevilen yaz dizileri arasında en ön sıralarda yer alsa da, bu hafta reyting rekorlarının normalinden daha az olduğu yani düşüşe geçtiği görüldü.  Bu durum Baht Oyunu Dizisinin daha ne kadar devam edip etmeyeceği hakkında da endişelere yol açtı. Kanal D yapımı olan Baht Oyunu dizisi severleri, kış sezonu ile kendisine veda mı ediyor? Diye tereddütler akıllarda soru işaretine yol açtı. 

Her Zamanki Yaz Dizisi Kaderi 

Yaz sezonunda heyecanla beklenen diziler, kış sezonuna girince artık daha az izlenmeye başlıyor. Kış döneminde asıl diziler başladığında, yaz dizilerinin izlenme rekorları üzerinde azalmaların yaşandığı geçmiş zamandan biliniyor. Bu sebeple Baht Oyunu dizisinin kaderi de böyle olacak diye soru işaretleri zihinlerde dolaşıyor. Özellikle Masumlar Apartmanı' nın yeni sezona başlamasının bu reyting düşüşünü etkilediği düşünülüyor. 

Baht Oyunu Dizisinin Bahtı Kararıyor mu? Reytingler Dipte! Seyirci Artık İzlemiyor! Nedeni İse…

Salı Akşamları Rekabet Başlıyor 

Baht Oyunu dizisi karakterlerinin uyumu ve dikkat çekici konusu ile oldukça ilgi çekmişti. Başrollerde yer alan Bora ve Ada ikilisi, hem güldüren hem de romantizmi yaşatan sevilen karakterler arasında. Fakat ilk zamanlara nazaran daha 13. bölümünde diziye duyulan ilginin azalması da gözlerden kaçmıyor. Bu sebeple Salı akşamları yayınlanan Baht Oyunu dizisi rekabete devam edecek ve tekrar sevenlerin ilgisini kazanmaya çalışacak. Kaliteli ekip ve kadrosu ile dizi çekimlerine devam etmesi rekabet çağrısını yerine ulaştırıyor. 

Son Bölümde Olanlar 

Dizide beklenen sahneler gelmişken yani Bora ve Ada birbirlerine açılmışken, Ada’nın vazgeçmesi Bora' yı üzüyor. Fakat ne kadar üzülse  de  bunun ardındaki sebebi araştırmak ve sevdiğinden vazgeçmemek üzere harekete geçiyor. 

Baht Oyunu Dizisinin Bahtı Kararıyor mu? Reytingler Dipte! Seyirci Artık İzlemiyor! Nedeni İse… ile ilgili etiketler baht oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.