Baht Oyunu Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Şok Yarattı! Ne Güzel Gidiyordu Birden Ayrılık Haberi Geldi

Son zamanların yükselen yıldızı olmayı hak eden Baht Oyunu dizisi 6. bölüm ile beraber bütün kişiler kategorisinde birincilik elde etmiş durumda. Dizinin reytingleri oran olarak ortalama ölçülerde geliyor. Fakat izleyicinin azaldığı şu yaz günlerinde bu önemli bir başarı sayılarak sıralamada yer alıyor.

Son zamanların yükselen yıldızı olmayı hak eden Baht Oyunu dizisi 6. bölüm ile beraber bütün kişiler kategorisinde birincilik elde etmiş durumda. Dizinin reytingleri oran olarak ortalama ölçülerde geliyor. Fakat izleyicinin azaldığı şu yaz günlerinde bu önemli bir başarı sayılarak sıralamada yer alıyor.

Baht Oyunu Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Şok Yarattı! Ne Güzel Gidiyordu Birden Ayrılık Haberi Geldi

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel çok başarılı uyumu ve yüksek enerjilerine diğer arkadaşlarının da katılması ile Baht Oyunu dizisi son haftalarda öne çıkan bir yapım olmasına neden oldu. Son 3 haftadır hayranlarının sayısını artıran dizinin 7. bölümü de şimdiden merak konusu haline geldi.

Baht Oyunu Dizisinin 7. Bölümü 3 Ağustos Salı Akşamı Yayınlanacak

Yeni bölümden ilk ayrıntılar ortaya çıkmış durumda. 3 Ağustos Salı akşamı ekranlarda olacak Baht Oyunu 7. bölümde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Baht Oyunu 7. bölüm fragmanı ekranlarda paylaşıldı. Ada'nın şirketten ayrılacağı netleşmiş oldu. Söylenen yalanların içinde kaldığını düşünen Bora Ada'nın şirketle olan ilişkisinin kesilmesini talep eder.

Baht Oyunu Dizisinde Oyun Sona Mı Eriyor?

Baht Oyunu dizisinde oynanan oyun sona mı eriyor? İşte bu sorunun çokça sorulacağı yeni bölüm her zaman olduğu gibi eğlenceli sahneler ile dolu olacak. Ada ile Bora el sıkışarak ayrılırlar. Duygusal anların çok yaşanacağı yeni bölümde Ada sanki yeni bir işe başlamış gibi bir tavır sergiler. Baht Oyunu dizisinde yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu.

Baht Oyunu dizisi yeni bölümü ile 3 Ağustos Salı akşamı saat 20.00 da Kanal D ekranlarında hayranları ile buluşmaya devam edecek. Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü oldukça eğlenceli dakikalar ile devam edeceği gözüküyor. Dizinin yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin üstün performansları ve muhteşem uyumlarını hayranları çok sevdi.

Baht Oyunu Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Şok Yarattı! Ne Güzel Gidiyordu Birden Ayrılık Haberi Geldi ile ilgili etiketler baht oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.