Baht Oyunu 2. bölümde heyecan dorukta! 27 lakaplı Ada'nın oyunu bu kez tutuyor!

Baht Oyunu 2. bölümde heyecan dorukta! 27 lakaplı Ada'nın oyunu bu kez tutuyor! Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak. Bora'nın iş yemeği için Tuğçe'yi uygun görmesi sonrası Ada bu yemeğe kendisinin gitmesi gerektiğini düşünür. Ve oyun başlar.

Baht Oyunu 2. bölümde heyecan dorukta! 27 lakaplı Ada'nın oyunu bu kez tutuyor!

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı. 22 Haziran Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Baht Oyunu dizisinde daha ilk bölümler olmasına rağmen heyecan ve entrika dorukta. Peki Baht Oyunu 2. bölümde neler olacak? İşte Baht Oyunu 2. bölüm özeti...

BAHT OYUNU 2. BÖLÜMDE ADA'NIN OYUNU TUTUYOR!

Ada, Bora'nın asistanı olmanın düşündüğünden daha zor olduğunu anlamıştır. Şirkette dedikodular ayyuka çıkmış ve artık Ada "27" lakabıyla anılır olmuştur. Bunun nedeni de Ada'nın Bora'nın 27. asistanı olmasındandır. Ancak tüm bu dedikodulara rağmen Ada hiçbirine aldıradan Bora için çabalar. Ada'nın tek iş arkadaşı ise Tuğçe'dir.

Bir nevi rakibi olan Tuğçe'yi daha yakından tanımaya çalışan Ada'nın bir düşmanı da Rüzgar'dır. Ada'yı şirketten gitmesi gereken bir tehlike olarak gören Rüzgar, onu uzaklaştırmaya çalışır.

Son olarak Video skandalı daha tazeyken krtik bir iş yemeğine katılacak olan Bora, karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenir. Kendisine eş olarak Tuğçe'yi uygun görür. Tabi Ada burada devreye girer!

Yemeğe Bora ile gitmek isteyen Ada, Tuğçe'yi ekarte edecek bir oyun kurar ve bunda da başarılı olur. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar’ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür. Baht Oyunu yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de...

Baht Oyunu 2. bölümde heyecan dorukta! 27 lakaplı Ada'nın oyunu bu kez tutuyor! ile ilgili etiketler Kanal D Rüzgar baht oyunu ada bora tuğçe baht oyunu 2. bölüm özeti baht oyunu 2. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.