Bahşiş için ölümle burun buruna

İstanbul E-5 Otoyolundan geçen gelin arabalarından bahşiş alabilmek için kendilerini arabaların önüne atan çocuklar yürekleri ağıza getirdi. Polisler tarafından uyarılmalarına rağmen hızla giden arabaların önüne atlayan çocuklar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da yoldan geçen gelin arabalarından bahşiş alabilmek için yol kenarında bekleyen 2 küçük çocuk birçok kez ölüm ile burun buruna geldi. Çocukların, hızla akan trafikte gelen gelin arabalarının önüne kendilerini attıkları görüldü.

KENDİLERİNİ YOLUN ORTASINA ATIYORLAR

Çocuklar için aniden duran gelin arabasına çarpmak istemeyen diğer sürücüler de tehlike atlattı. Çocukların bu durumunu gören bir sivil polis ekibi, çocuklara müdahale etse de ekip gittikten sonra çocuklar, bir kez daha kendilerini yolun ortasına attı.

Bahşiş için ölümle burun buruna

AYNI BÖLGEYE HEP GELİYORLAR

Yaşanılan tüm bu anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Öte yandan vatandaşlar 2 çocuğun sürekli aynı bölgede bu tür eylemlerde olduğunu iddia ederek önlem alınmasını istedi.

Bahşiş için ölümle burun buruna ile ilgili etiketler İstanbul Çocuk gelin arabası bahşiş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.