Bahçeli'nin yakasındaki dikkat çeken rozet

Rahatsızlığının ardından 22 gün sonra mesaiye başlayan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yakasındaki rozet dikkat çekti. Rozetin Türk Dünyası Turan İlleri haritasını simgelediği öğrenildi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, yaşadığı üst solunum yolu rahatsızlığının ardından 22 gün sonra mesaiye başladı...

KURMAYLARI TAM KADRO YER ALDI

Partililer genel merkezde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi 'Hareketin Lideri Devlet Bahçeli' sloganlarıyla karşıladı. Makam odasına geçmeden önce kalabalığa selam veren Bahçeli'nin yanında kurmaylarının tam kadro yer aldığı görüldü.

FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Tedavisi sırasında ve taburcu olduktan sonra kameralara görünmeyen Bahçeli, partisinin genel merkezine giderken makam aracından çekildiği bir fotoğrafı da paylaştı. Fotoğrafta Bahçeli'nin yakasındaki rozet dikkati çekerken, rozette yer alan dünya haritasındaki işaretli yerler gözden kaçmadı. Bahçeli'nin 22 gün süren aranın ardından partisine gelirken taktığı rozette Türk Dünyası Turan İlleri olarak bilinen noktaların renklendirildiği görüldü.

TURAN AKIMI NEDİR?

Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında, Osmanlılık ve İslamcılık akımları karşısında, Avrupa'daki ulusçu akımların da etkisiyle, yeryüzündeki bütün Türkleri tek bir yurt ve tek bir bayrak altında birleştirmeyi amaçlayan akım, Türkçülük.

Bahçeli'nin yakasındaki dikkat çeken rozet ile ilgili etiketler Ankara MHP Devlet Bahçeli rozet turan akımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.