Bahçeli'nin sözlerini geçiştiren Kılıçdaroğlu, 'Kimden korkuyor?' sorusunu akıllara getirdi

Altılı masada ‘sınıf arkadaşı’na adaylık anketi için oy vereceğini açıklayan Bahçeli’nin sözlerinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu,” Haberim var, yorum yok.” değerlendirmesinde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun sözleri, 'Kimden çekiniyor?' sorusunu akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmeleri öncesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerine karşılık verdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, altılı masanın aday belirleme anketi için oy verecek olsa sınıf arkadaşına oy vereceğini söylediğinin bir gazeteci tarafından hatırlatılarak bir diyeceği olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, "Haberim var, yorum yok." şeklinde karşılık verdi.

HANGİ OKULDAN MEZUN OLDULAR?

Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2010 yılında yaptığı bir açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun okul arkadaşı olduğunu belirterek, "Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" demişti.

Bahçeli'nin sözlerini geçiştiren Kılıçdaroğlu, 'Kimden korkuyor?' sorusunu akıllara getirdi ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.